Siv beskåret

Referencer

Klitrosevej Web

Da vores hidtidige udlejer af vort sommerhus ville sælge sit bureau og vi hørte, at en af bureauets dygtige medarbejdere, Tina, ville starte sit eget bureau, var vi ikke i tvivl om, hvad vi skulle gøre.
Vi kendte Tina som en ordholdende, venlig og frisk medarbejder og vidste, at det ville hun også være som selvstændig bureauindehaver.
Vi er bestemt ikke blevet skuffet. Hun har stor respekt for, at sommerhuset er vores , samtidig med at hun stiller krav om kvalitet og ordentlighed af det , hun skal udleje. Det kan alle vi ejere kun være tilfredse med, da det er det, vi skal være kendte for, så vi kan være sikre på, at vore sommergæster kommer igen år efter år.

Ellen og Andreas Højberg, Stauning Vesterstrand.

 

Frede Juels Vej - Kopi

Vi er nu påbegyndt vores anden sæson hos Danurlaub. Det sker i tryg og sikker forvisning om, vi som sommerhusejer der udlejer vores hus, sikres de bedste udlejningsmuligheder. Og så agere Danurlaub tillige "filter"´ overfor lejerne, hvilket gør at man som ejer ikke behøver at frygte, at ens sommerhus er hærget efter en udlejning.
Danurlaub er endvidere er bureau, der "sætter alle sejl til" for at vi som husejere, kan få udlejet vores hus mest muligt indenfor de rammer vi har aftalt. Og har lejer i forbindelse med leje af huset spørgsmål eller ønsker, yder Tina en kanonservice. Den service er til glæde for lejerne, men bestemt også for os som husejere.
Slutteligt vil vi gerne fremhæve Danurlaubs enkle administration, der giver en let og nem afregning af vores indtægter.

Vi er glade for Danurlaub og ser frem til mange gode samarbejdsår.

Lisbeth og Hans Henrik, Sommerhusejere i Juelsminde

 

Peter Malersvej web
Nu føler vi at DanUrlaub og specielt indehaveren Tina skal have lidt roser.
Vi er yderst tilfredse, DanUrlaub bliver bare bedre og bedre og sætter rekord i udlejningen gang på gang.
Måske dette skyldes DanUrlaubs engagement, hvor de er meget opmærksomme på hvert enkelt hus og sørger for både husejer og gæsterne føler sig velkommen. Hvem andre end DanUrlaub yder den service?
Med Venlig Hilsen
( Nogle meget tilfredse udlejere.)
Vera & Bent Holm

Sommerhusejere Blåvand

 

Pøt web

Min oplevelse af DanUrlaub kan bedst betegnes med ordene : smidighed, lokalkendskab og ordholden. Som udlejer er det vigtig for mig at "min" sommerhusudlejer kender mig og mit sommerhus, hvilket jeg til fulde oplever hos DanUrlaub.

Den korte vej fra tanke til beslutning gør at DanUrlaub hurtig kan tilpasse sig hvis forholdene kræver det. Jeg kan derfor med glæde anbefale DanUrlaub til andre sommerhusejere.

Martin

Sommerhusejer Pøt Strandby


DanUrlaub Sommerhusudlejning

Hovgårdsvej 73, Grejs - DK 7100 Vejle - Telefon 7585 4447 Fax 7573 3315
post@danurlaub.dk - web: www.danurlaub.dk