Fordele for ejer

1) Udlejning igennem et lille bureau som ved hvem du er, og hvor netop dit sommerhus er beliggende. Du forsvinder ikke i mængden.

2) DanUrlaub har lave omkostninger. Det er til fordel for dig, som husejer. Dit hus vil altid udbydes til særdeles konkurrencedygtige priser, med bedre udlejning og ikke mindst indtjening til følge.

3) Afregning til tiden med forudbetalt leje hver måned. Vi lægger stor vægt på ærlig og reel rådgivning om dine indtjeningsmuligheder. Vi kommer med forslag til ændringer, fornyelser eller forbedringer, som kan øge din indtjening.

4) Synlighed på alle store ferieportaler. On-line booking og søgning.

5) Vi tjekker dit sommerhus både før og efter hvert lejemål.

6) Du kan selv vælge, om du ønsker at udleje dit feriehus hele året, eller om du kun vil stille huset til rådighed i højsæsonen. Vi laver aftalen, så den passer bedst muligt til dig.

7) Hold øje med dit sommerhus 24 timer i døgnet. Du indtaster din personlige kode og password på vores hjemmeside. Her kan du holde dig orienteret om udlejningen på en nem og overskuelig måde.

8) DanUrlaub er ejet af Tina Halkjær-Lassen, som har samlet 14 års erfaring hos DanBureau i Tørring, inden Tina selv startede DanUrlaub den 1 marts 2008. Din garanti for en kompetent samarbejdspartner.

9) Hvert år laver vi et katalog, hvor alle vores sommerhuse er repræsenteret. Disse sendes ud til vores tyske gæster. Derudover har vores fælles gæster selvfølgelig mulighed for at booke on-line på vores hjemmeside.


DanUrlaub Sommerhusudlejning

Hovgårdsvej 73, Grejs - DK 7100 Vejle - Telefon 7585 4447 Fax 7573 3315
post@danurlaub.dk - web: www.danurlaub.dk