Gl. Hovej 2 a,

Blåvand

Nr. 11001

Vis store billeder

Ferieboligens placering:

Dejligt stenhus på 115 m2 med en fantastisk havestue. Huset er beliggende på en skøn naturgrund med græsplæne omgivet af fyrretræer. Huset er bygget i 1978, men renoveret i 2001 med nyt køkken og en dejlige havestue. Huset er til 6 personer, som er fordelt på 3 soveværelser. Husets badeværelse har wc, håndvask, spa og bruseniche. Desuden forefindes vaskemaskine i et opvarmet rum i garagen, hvor der også findes bordtennis. Køkken og stue er kombineret.

Faciliteter

Grundareal: 4000
 4000 
Husareal: 115
 115 
Afstand indkøb: 1200
 1200 
Afstand strand: 1200
 1200 
Husdyr
 Ja 
Opvaskemaskine
 Ja 
Vaskemaskine
 Ja 
Parabol
 Ja 
Brændeovn
 Ja 
Internetadgang
 Ja 
SPA
 Ja 
 
Dejligt stenhus på 115 m2 med en fantastisk havestue. Huset er beliggende på en skøn naturgrund med græsplæne omgivet af fyrretræer. Huset er bygget i 1978, men renoveret i 2001 med nyt køkken og en dejlige havestue.

Huset er til 6 personer, som er fordelt på 3 soveværelser; et soveværelse med bred dobbeltseng med boksmadras, et soveværelse med dobbeltseng med springmadras samt et værelse med 2 enkelt senge med boksmadras.

Husets badeværelse har wc, håndvask, spa og bruseniche. Desuden forefindes vaskemaskine i et opvarmet rum i garagen, hvor der også findes bordtennis.

Køkken og stue er kombineret. Det lyse køkken har komfur med ovn, køleskab med fryser (40 L), mikroovn og opvaskemaskine. I den store og rummelige stue er der brændeovn, fjernsyn med parabol, DVD-afspiller, stereoanlæg med CD-afspiller, trådløs internet samt udgang til den dejlige og lyse havestue, hvorfra man har udgang til en åben, ugenert terrasse med havemøbler.

I stuen og i alle soveværelser er der gulvtæpper, i køkken linoleum, mens på badeværelset og i havestuen er der klinker med gulvvarme. Desuden forefindes barneseng og barnestol. Huset fremtræder overalt pænt og velholdt og er bl.a indrettet med sorte lædermøbler. Huset opvarmes med oliefyr, som modregnes på depositum.

Huset ligger tæt på Blåvand, hvor man kan opleve en fantastisk atmosfære, og hvor man kan købe næsten alt, hvad hjertet begærer. Man kan også besøge en af de mange fiskerestauranter, som området byder på.

Der er også mulighed for en tur i et subtropisk badeland, spille minigolf, bowling eller måske en tur i ”Minizoo”.


DanUrlaub Sommerhusudlejning

Hovgårdsvej 73, Grejs - DK 7100 Vejle - Telefon 7585 4447 Fax 7573 3315
post@danurlaub.dk - web: www.danurlaub.dk